top of page

Mr. A Barber

Tervetuloa miesten parturiliikkeeseemme Jyväskylässä!

Olemme ylpeitä siitä, että olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2020 lähtien tarjoten korkealaatuisia parturipalveluita kaikille miehille. Parturiliikkeemme tavoitteena on tarjota sinulle enemmän kuin pelkkä hiustenleikkaus - haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen parturikokemuksen.

18223963198138698.jpg

Mikä tekee meistä erityisen?

Ensinnäkin, meillä on ammattitaitoinen tiimi kokeneita partureita, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan toiveitasi ja antamaan sinulle juuri sellaisen hiustyylin, joka sopii sinulle parhaiten. Heillä on laaja osaaminen erilaisista leikkauksista, tyyleistä ja muotoilutekniikoista.

17930837564145870.jpg

Toiseksi, 

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää.Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas tuntee olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi vieraillessaan parturiliikkeessämme. Tarjoamme viihtyisän ja modernin ympäristön, jossa voit rentoutua ja samalla nauttia ensiluokkaisesta palvelusta. Käytämme laadukkaita tuotteita, jotka takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kolmanneksi,

meillä on selkeä visio: haluamme auttaa sinua saavuttamaan haluamasi tyylin ja parantamaan itsetuntoasi. Ymmärrämme, että hiustyyli voi vaikuttaa merkittävästi siihen, miten tunnet itsesi. Siksi teemme parhaamme varmistaaksemme, että lähdet liikkeestämme tyytyväisenä ja itsevarmana.

Tärkeä

Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja haluamme tarjota sinulle henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua. Olitpa sitten klassisen tyylin tai trendikkään muodon ystävä, meillä on tarjolla vaihtoehtoja kaikille. Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan ilmeen.

17943843625600448.jpg

Kiitos

Olemme kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat tukeneet meitä matkallamme. Haluamme jatkossakin tarjota sinulle parasta mahdollista parturikokemusta ja pysyä ajan hermoilla uusimpien trendien suhteen.

Tule vierailulle parturiliikkeeseemme.

17960686996406032_edited.jpg
bottom of page